Отиде да купи вечеря, но се забави.Пуснах камерата и със

...
 
Отиде да купи вечеря, но се забави.Пуснах камерата и със
Коментари Харесай

Гергана Божанова: Отиде да купи вечеря, но се забави.Пуснах камерата и със сина ми видяхме как лежи до колата

 

„ Отиде да купи вечеря, само че се забави.Пуснах камерата и със сина ми видяхме по какъв начин лежи до колата. “ 48 часа след показното ликвидиране на Мартин Божанов-Нотариуса  приказва брачната половинка му Гергана Божанова, която е чиновник в ГДБОП.

Тя е и първият човек, подал сигнал за закононарушението на телефон 112, 50 минути след разстрела.

Божанова описа, че мъжът ѝ излязъл за вечеря, само че се забавил, погледнала на камерите дали не паркира пред дома им и с двете им деца го видели да лежи на земята. Така подала сигнал 50 минути след разстрела.

„ Мъжът ми отиде да купи вечеря, само че се забави много време. Пуснах камерата и със сина ми видяхме по какъв начин лежи до колата. През тези 50 минути, в които той лежи до колата, минават съседи, минават коли и безусловно никой не подава сигнал “, споделя тя.

Според записите от камерите в комплекса, Божанов е погубен в 19 часа и 20 минути. Съпругата му Гергана първа звъни за помощ.

Жената е чиновник в ГДБОП, а пред нас съобщи, че е стажант и няма достъп до нито едно дело. Твърди още, че с мъжа ѝ имат не над 20 парцела, както твърди следствието, а единствено три.
С един патрон в главата е погубен Мартин Божанов. Изстрелите против него са били два, само че единият не е попаднал в Нотариуса. Това научихме през днешния ден от наши източници в следствието.

От полицията допускат, че част от уредниците на покушението може от дълго време да са отвън България.

Разследващи влязоха през днешния ден в парцели на Божанов и брачната половинка му. Проверяваните парцели са над 20. Сред тях са къща в ловешкото село Карлуково. Преди била на 2 етажа, неизмазана, а в този момент е с видеонаблюдение. До нея даже е издигната детска площадка, съгласно локалните – за персонално прилагане от Божанов и фамилията му. Как са добити парцелите, занапред ще се ревизира.

Трагедии и гибел в живота на Гергана Божанова не липсват, напомня SafeNews. Бащата на брачната половинка на Мартин Нотариуса, е умрял пред очите й. За нещастието, разиграла се преди към десетилетие, споделя самата тя със сълзи на очи във визитката си за втория сезон на риалитито „ Къртицата “.

Източник: bTV

Още вести четете в категория Крими & Темида.

 

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР